Kategorier
Nyhedsbrev

Vinterudstyr

Der er 335 varer.

Vi har alle de kendte mærker inden for vintersport. Vi har alle prisklasser, både til nybegyndere og øvede. Vi har stort udvalg af skitøj på vores 1. sal. Har vi ikke den varer, som du søger, så skaffer vi den. Og altid til billigste pris.

Underkategorier

 • Vintertøj/skiudstyr
  Stort udvalg af skistøvler, ski, googles, skijakker, skiundertøj, skihandsker, ski tilbehør, Snowboard osv.Vi har de kendte mærker som KJUS, Peak Performance, Salomon, Dalbello, Völkl, Fischer, K2, Oakley og mange flere!
 • Ski
  Sneski er ikke lige fremt blevet upopulært med tiden. Skiing gir os både fart, motion og frisk luft.Hos surf og ski greve har vi et stort udvalg af ski af flere varianter og en masse skiudstyr som skijakker, skibukser, skihandsker, beskyttelse og meget mere. 
 • Snowboard
  Vi har et pænt udvalg af snowboards og snowboardstøvler til rigtig gode priser. Vi har mærker som Burton, K2 og Nitro.
 • Ski Service
  Vi har fået vores eget skiværksted hos surf og ski greve, med de bedste skiservice og snowboardservice maskiner fra wintersteiger, som er et verdenskendt mærke. Vi tilbyder service til dine ski eller dit snowboard af højeste kvalitet. Vi udfylder både huller i skien, sliber bunden og sliber kanterne, så de er kniv skarpe og klar til pisten. Kom ned i vores surf og ski butik i greve med dine ski, så ordner vi dem for dig.
 • Skihjelme
  Ski hjelmen er noget af det vigtigste når du står på ski. Ski hjelmen er allerede lovpligtig i mange nordiske skiområder, så hvis du ikke har en ski hjelm eller har en der sidder godt, så kan du købe en hos os. Der findes mange forskellige modeller, nogen med musik i og nogen lavet af carbon fiber. Hos surf og ski greve har vi et bredt udvalg af skihjelmen og vi kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige.
 • GoPro
 • Skibriller
  Oakley er et af de mest anerkendte mærker inde for skibriller/goggles. De er kendt for deres høje kvalitet og holbarhed.Vi har et stort udvalg af Oakley skibriller. 
 • Beskyttelse
  Det er vigtigt at være godt beskyttet når man står på ski. Især rygskjold er et af de mest brugte beskyttelses produkter.
 • Tasker
 • Skistøvler
  Vi har skistøvler fra alle de kendte producenter. Hos surf&ski Greve får du proffesionelt vejledning til at finde den helt rigtige skistøvle til dig! Med flere forskellige skistøvle modeller, kan man nu varme skummet op inde i støvlen og man kan dermed få skistøvlen til at passe 100% til din fod. Dette har du mulighed for, hvis du kommer ned i vores butik i Greve.Ellers så ring eller send en mail til info@surfogskigreve.dk, hvis du er i tvivl om noget. 
 • Skistave
  Det er vigtigt at din skistav har den passende længde til din højde og mål. Hos surf&ski greve har vi et stort udvalg af skistave i forskelligt materiale som fx. Carbon, aluminium og fiber. Hvis du er i tvivl om længde eller model, som er den rigtige for dig, så kan du komme ned i vores butik i greve eller skrive en mail til os på info@surfogskigreve.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis