Fri fragt på køb over 500 kr. til pakkeshop

Vi har Danmarks største udvalg af vandsport, som du kan trække efter en motorbåd. Vi har meget stort udvalg af våddragter til alle slags vandsport og Danmarks største udvalg af neoprene veste. Vi har ikke kæmpe udvalg af Surf- og Kite udstyr, men vi har et lille udvalg og kan skaffe alt. Det samme gælder kajakker og udstyr hertil.

Om vinteren laver vi butikken om til skibutik. Her har vi altid over 80 par ski og 80 par støvler på lager fra alle de store producenter. Som en af de få på sjælland, så har vi Fischers vacum maskine, som kan formstøbe dine nye skistøvler, så de passer 100% til din fod. Vi har også special maskine, så vi kan formstøbe såler og ønsker du skumstøvler, så klarer vi også dette. Hjelme, rygskjold, GoPro kamera osv. har vi også.

På vores 1. sal har vi stort udvalg af skitøj fra bla. Kjus, Oakley, Peak Performance osv. Derudover har vi pænt udvalg af Snowboards og boots fra Burton, K2, Flow osv.

Skal du have slebet dine ski eller snowboards, så klarer vi også dette.

Vi har åben alle hverdage og lørdage. I de travle perioder op til Jul, vinterferie osv. holder vi også åbent om søndagen.

Butikken ligger inde i Tempo Bådudstyr. Når du kommer ind i Tempo Bådudstyr, så går du til venstre.