Kategorier
Nyhedsbrev

Våddragter

Der er 75 varer.

Våddragter

Hos Surf & Ski Greve har vi måske det største udvalg af våddragter i Danmark. Når foråret starter, så har vi over 1.000 våddragter på lager. Dette er både til Vandski, Wakeboard, Paddelsurf, jetski, kitesurf, windsurf eller kajak.
Hvis du har brug for vejledning, så kan du skrive eller ringe til os, men du kan også komme ned i vores fysiske butik som ligger i Greve og prøve en våddragt.
Alle vores våddragter er produceret af neopren i forskellige tykkelser 2,3,5 og 7 mm. alt efter hvad du skal bruge din våddragt til. 
I denne kategori kan du også finde Tørdragter, tørtoppe, neopren sko og neopren repration. 


Våddragter

 

 
Våddragter til børn
Våddragter til herrer
Våddragter til damer
Tørdragter
Neoprene tilbehør
Triathlon Svømmedragter
 

Populære våddragter og tilbud på udvalgte varer

Underkategorier

 • Børnevåddragter
  Børnevåddragt Våddragter til børn i alle aldre - se vores udvalg og find din børnevåddragt herunder
 • Herre våddragter
  Herre våddragterNeopren våddragter til mænd. Her kan du både finde full våddragter og shorty våddragter til mænd i forskellige tykkelser, størrelser og kvalitet.Hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til os på 40217180 eller kom ned i butikken og prøv din våddragt!
 • Dame dragter
  Dame VåddragterHer kan du finde full og shorty våddragter til kvinder i forskellige tykkelser, størrelser og kvalitet.Hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til os på 40217180 eller kom ned i butikken og prøv din våddragt!
 • Tørdragter
  TørdragterHos surf&ski Greve sælger vi alt i tørdragter. Tørdragter som også kaldet drysuits, kan benyttes til forskellige vandsports aktiviteter som fx. kajaksejlads og dykning. Disse tørdragter bruges også af søfolk. En tørdragt har til funktion at holde kroppen helt tør, i modsætning til en våddragt, der holder dig varm, men lukker en smule vand ind.Hvis du er i tvivl om valg af str. mm. så ring eller skriv til os på Info@surfogskigreve.dk / 40217180. Du er selvfølgelig også altid velkommen nede i vores surf og ski butik i Greve.
 • Neoprene tilbehør
  Neoprene tilbehørHer kan du købe neopren sko og støvler til forskellige aktiviteter som kajak og kitesurf. Støvlerne er lavet af neopren med en forstærket bund, som er lavet til at gå på sten mm. Bundet er også lavet med et mønster, som hjælper dig til ikke at glide på fx. et kitebords osv.Udover sko og støvler kan du i denne kategori også købe neorpen lim og andre reperations sæt til dine neopren produkter.Hvis du er i tvivl om valg af str. mm. så ring eller skriv til os på Info@surfogskigreve.dk / 40217180.Du er selvfølgelig også altid velkommen nede i vores surf og ski butik i Greve.
 • Triathlon Svømmedragter
  Triathlon SvømmedragterTriathlon Svømmedragter og svømmemasker til konkurrencer.Triathlon dragterne er i en tykkelse 5mm på krop, 3mm på ben og 2mm på arme, som giver en modstandsfordel i vandet. Dragterne er lavet af meget fleksibel neoprene. Hvis du er i tvivl om valg af str. mm. så ring eller skriv til os på Info@surfogskigreve.dk / 40217180.Du er selvfølgelig også altid velkommen nede i vores surf og ski butik i Greve. 
 • Tørtoppe
  TørtoppeTørroppe i forkellige varianter som har til funktion at holde din overkrop tør. En tørtop kan fx. bruges til kajak og andet sejlads.Tørtoppen spændes tæt ind til din overkrop, så vandet ikke kan trænge ind.Hvis du er i tvivl om valg af str. mm. så ring eller skriv til os på Info@surfogskigreve.dk / 40217180.Du er selvfølgelig også altid velkommen nede i vores surf og ski butik i Greve.

Varer sidevis

Varer sidevis