Kategorier
Nyhedsbrev

Vandski

Der er 58 varer.

SKI

Vandski

Hos Surf og ski Greve har vi et stort udvalg af vandski. Vandski er en sjov vandsport som sagtens kan skabe mange timers sjov på vandet. Der findes 2 former for vandski, som er comboski og slalomski. Comboski er 1 par ski som er begyndervenlig, hvor slalomski er hvor man står på 1 ski og er for de mere øvet.
Ring eller skriv endelig på Info@surfogskigreve.dk / 40217180 hvis du er i tvivl om noget.
Ellers kan du selvfølgelig også kigge ned i vores surf og ski butik i greve for fysisk vejledning.

 

Wakeboards

Wakesurf

Wakeboard bindinger

Wakeboard tilbehør

Wakeboard veste

Wakeboard håndtag og liner

Underkategorier

 • Slalomski
  SlalomskiSlalomski er en vandsport hvor man kun står på en enkelt ski. Man står på den ene ski, slalom fra side til side i høj fart trækket af en båd.Dette er for de mere øvet.Ring eller skriv endelig på Info@surfogskigreve.dk / 40217180 hvis du er i tvivl om noget.Ellers kan du selvfølgelig også kigge ned i vores surf og ski butik i greve for fysisk vejledning.  
 • Comboski (par ski)
  ComboskiComboski også kaldet par ski er en sjov vandsport til alle aldre. I denne kategori kan du både købe comboski til voksne og børn.Ring eller skriv endelig på Info@surfogskigreve.dk / 40217180 hvis du er i tvivl om noget.Ellers kan du selvfølgelig også kigge ned i vores surf og ski butik i greve for fysisk vejledning. 
 • Håndtag og liner
  Håndtag og liner til Wakeboard, Tubes og vandski.
 • Handsker
 • Vandski Tilbehør
  Diverse tilbehør til vandski.
 • Vandski Veste
  I denne kategori kan du finde redningsveste til Vandski.Vi har et stort udvalg af veste til wakeboard, vandski, kajak, kitesurfing og meget mere. Kig blot i vores kategori "veste". 
 • Vandski Bindinger

Varer sidevis

Varer sidevis