Kategorier
Nyhedsbrev

Falke

Der er 6 varer.

Vi har et kæmpe udvalg af de populære skisokker fra Falke i flere forskellige modeller. Der er både til dig som fryser om fødderne og dig der bare vil have max comfort. Se vores udvalg af Falke skisokker her på vores webshop eller kig forbi vores surf og ski butik i greve for fysisk vejledning.

Underkategorier

  • Falke Herre Sokker
    Vi har et bredt udvalg af Falke ski sokker til mænd. Vi har mange modeller fra falke til dig der plejer at få kolde fødder eller dig der godt kan lide en komfortable ski sok. Se vores store udvalg af Falke ski sokker her på vores webshop eller kig ned i vores surf og ski butik i greve. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål om vores produkter.
  • Falke Dame Sokker
    Vi har et bredt udvalg af Falke ski sokker til kvinder. Vi har mange modeller fra falke til dig der plejer at få kolde fødder eller dig der godt kan lide en komfortable ski sok. Se vores store udvalg af Falke ski sokker her på vores webshop eller kig ned i vores surf og ski butik i greve. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål om vores produkter.